Skip to main content

Check-in

Sleutel

Een tweetal dag voor jullie aankomst mogen jullie een telefoontje verwachten van Bruno, onze conciërge. Inchecken kan tussen 14u en 18u. Hij of één van zijn medewerkers zal jullie persoonlijk verwelkomen en de sleutel overhandigen. Jullie kunnen hem altijd bereiken op +32 484 87 99 47. Bij de check in worden ook afspraken gemaakt voor de check out.

Parkeren

Sinds 1 juli 2023 geldt er in De Panne een nieuw parkeerbeleid. Langdurig parkeren kan in de groene zone. Rij gerust tot aan Villa Canon om te laden en te lossen. Nadien parkeer je best in de groene zone, waar je voor 5€ per dag je wagen gerust kan achterlaten. Op volgend plannetje zie je de parkeermogelijkheden. De meest dichtbij zijnde liggen in de Prins Albertlaan, Het Koningsplein of de Keesjesdreef.

Linnengoed

Bed-, bad- en keukenlinnen is standaard inbegrepen. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Er is douchgel, shampoo en bodylotion van Likami aanwezig.

Bedden

 • Het vakantieappartement is uitgerust met 3 slaapplaatsen. Helemaal achteraan is een slaapkamer met een tweepersoonsbed (180x200).
 • Op de overloop staat een bedbank die uitgeschoven kan worden tot een tweepersoonsbed (160X200).
 • In de woonkamer kan de zetel ook omgevormd worden tot een slaapbank (140x200). De chaise longe kan opengemaakt worden en heeft een bergruimte waar je de kussens en het dekbed terug kan vinden.

Wanneer je het koud heb kan je warmere donsdekens vinden in de berging. 

Keuken

 • De keuken is volledig uitgerust. Boven aan de ijskast vinden jullie de handleiding van alle apparaten indien nodig. Het kan altijd gebeuren dat er iets stuk gaat of breekt. Laat dat dan even weten zodat we voor de volgende gasten het nodige kunnen voorzien.
 • We beschikken over een Nespresso koffiemachine en een klassieke koffiezet. Maak gerust gebruik van de capsules die naast de machine liggen of van de koffiefilters en koffie in de kast.
 • In de kast onder de gootsteen vinden jullie voldoende capsules voor de afwasmachine.

Wifi

Netwerk: Villa Canon 101
Het wachtwoord is voorzien in het appartement

Televisie

Villa Canon is uitgerust met een smart-tv, waar je via de apps waar je op geabonneerd bent, televisie kan kijken.

Spelletjes

In de kast in de eetkamer vind je puzzels, boeken, spelletjes en kaarten.

Check-out

Zit je verblijf er (bijna) op. Alvorens Villa Canon achter je te laten vragen we aandacht voor volgende zaken:

Schoonmaak

 • Nadat jullie zijn uitgecheckt komt een poetsfirma het appartement kuisen. Laat geen afwas staan of achter in de vaatwasmachine.
 • Gelieve de lakens af te nemen en het linnen in de linnenmand te deponeren.
 • Het is lief om etenswaren achter te laten voor de volgende bezoekers, maar omdat we niet altijd weten wanneer de volgende vakantieganger komt, willen we je vriendelijk vragen al je etenswaren uit de ijskast of proviandkast mee te nemen.
 • Gelieve niets op het terras achter te laten.

Afval

 • Op maandag wordt het afval opgehaald in de Zeekruisdoornweg. Wekelijks wordt het restafval opgehaald en tweewekelijks PMD. Hier kan je de afvalkalender raadplegen. Voorzie wel steeds de juiste vuilniszakken. Je mag de zakken vanaf zondagavond buiten zetten.
 • Verlaat je De Panne en is er die dag geen restafvalophaling in jouw zone? Deponeer dan op gelijk welk tijdstip jouw restafval in de Drop&Go restafval-en sorteerpunten. PMD, Papier & Karton en Glas is gratis. Enkel het restafval is betalend. In de plaatselijke supermarkt kan je een wegwerpbadge aankopen waarmee je aan de afvalcontainer kan betalen. Meestal ligt er wel al eentje met nog een restbedrag op de eettafel. Zie op dit plannetje in de bijgevoegde brochure waar de containers zich bevinden.